Geleneksel 4. Akıl ve Zeka Oyunları Haftası etkinlikleri 16-17-18 Ocak 2023 tarihlerinde gerçekleştirildi. Dereceye giren öğrencilerimiz için 19 Ocak 2023 tarihinde ödül töreni düzenlendi.

16 OCak 2023 tarihinde "Mehmet Akif ve İstiklal Marşı" temalı şiir ve komposizyon yarışmasında birinci olan öğrencilerimize sertifikaları ve ödülleri verildi.

13 Ocak 2023 tarihinde American Mathematic Competition (AMC) yarışmasına okulumuzu temsilen katılan öğrencilerimiz sertifikalarını aldı.

Okulumuzda 30 Aralık 2022 tarihinde "Dünya Azerbaycanlıları Dayanışma Günü" münasebetiyle bir program düzenledik.

27 Aralık 2023 tarihinde Yunus Emre Enstitüsü Bakü Koordinatörü Sayın Selçuk Karakılıç, okulumuz öğrencileri ile "Vefatının Seksen Altıncı Yılında Âkif ve Dünya Görüşü" konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.

Azərbaycan Respublikası Elm və Təhsil Nazirliyi tarafından 27 Aralık 2022 tarihinde düzenlenen ve Nesimi Rayonu'ndan 18 okulun katıldığı "Liseler Arası 3X3 Basketbol Turnuvası"nı okulumuz basketbol takımı 4. olarak tamamlamıştır.

Sınıflar Arası Halat Çekme Yarışması'nda dereceye giren takımlarımıza 26 Aralık 2022 tarihinde düzenlenen tören ile kupa ve sertifikaları verildi.

05-16 Aralık 2022 tarihleri arasında, geçtiğimiz yıl düzenlenen voleybol turnuvasında forma giyen ve elim bir trafik kazası sonucunda aramızdan ayrılan merhum öğrencimiz Ayxan Selimov adına bir voleybol turnuvası düzenlendi.

Uluslararası Türk Kültürü ve Mirası Vakfı tarafindan düzenlenen "Türk Devletleri: Doğu ve Batı Arasında Köprü" konulu yuvarlak masa toplantısının sanatsal bölümünde; Türkiye'yi temsilen Ortaokul müdür yardımcımız Özgür Aydın ve Türk edebiyatı öğretmenimiz Ali Aköz de yer aldı. (19 Aralık 2022)

05-09 Aralık 2023 tarihleri arasında düzenlenen ULUSLARARASI STEAM AZERBAYCAN FESTİVALİ 2022'de ön elemeleri geçen 6 takımımız finallerde okulumuzu büyük bir gururla temsil ettiler.

12. Sınıf öğrencilerimize yönelik 2. YÖS ve SAT deneme sınavı 16 Aralık 2023 tarihinde yapıldı.

Ara

Fövqəladə Hallar Nazirliyinin Dövlət Yanğın Nəzarəti Xidməti yetkilileri tarafından öğrencilerimize yangın ile ilgili sunum yapıldı.

Ara

13 Ekim- 9 Aralık 2022 tarihleri arasında "Sınıflararası İngilizce Münazara Yarışması" düzenlendi.

Ara

Steam Azerbaycan Festivaline 6 takımla katılan okulumuz büyük bir heyecanın tanığı oldular. Her kategoride ödül alan takımlarımız bizlere büyük bir gurur yaşattı.

Ara

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Genel Veli Toplantısı yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.