Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü münasebetiyle okulumuzda bir tören düzenlendi.

Kas

Karabağ'ın azad edilmesinin yıl dönümü münasebiyle, Respublika İncəsənət Gimnaziyası ile işbirliği yaparak 05.11.2022 tarihinde okulumuzda Zafer Günü programı düzenledik.

Kas

Karabağ Zaferi'nin yıl dönümünün yaklaştığı bu günlerde okulumuz 8. ve 9. sınıf öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte 2. Qarabağ Savaşı sonucunda Ermenistan ordusundan alınan ganimetlerin bulunduğu "Hərbi Qənimətlər Parkı"nı ziyaret ettiler. (04.11.2022)

Ekm

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 30.10.2022 tarihinde yapıldı.

Ekm

Okul koromuz, T.C. Bakü Büyükelçiliği tarafından Cumhuriyetimizin ilanının 99. yılı münasebetiyle düzenlenen Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna katılarak güzel bir performans sergiledi.

Ekm

28.10.2022 Tarihinde Eğitim Müşavirimiz Sayın Ali Rıza ALTUNEL'in de teşrif ettiği programla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı coşku ile kutladık.

Ekm

27.10.2022 Tarihinde Hazar Üniversitesi'nden Prof. Dr. Telman Nusretoğlu okulumuz öğrencilerine "Karabağ Meselesi" isimli seminer verdi. Geçmişten günümüze Karabağ meselesini ve Azerbaycan'ın haklı davasını anlattı. Öğrencilerimizin sorularını cevapladı.

Ekm

T. C. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ücretsiz olarak gönderilen yardımcı kitaplar okulumuza ulaşmış ve 27.10.2022 tarihinde öğrencilerimize teslim edilmiştir. Kitapların gönderilmesinden dağıtımına kadar emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

12. Sınıf öğrencilerimize yönelik yıl boyunca yapılmasını planladığımız, YÖS ve SAT deneme sınavları serisinin ilk sınavını 27 Ekim 2022 tarihinde yaptık.

Ekm

Bağımlılıkla mücadele kapsamında okulumuzda faydalı bir etkinlik yapıldı. Kurtlar Vadisi'nin sevilen oyuncusu Erhan UFAK'ın rehberliğinde faaliyet gösteren Türk Sanat Akademisi "Bir Defa" isimli kısa filmi öğrencilerimizle buluşturdu.

Ekm

09.10.2022 Pazar günü okulumuz spor salonunda saat 15.00'de velilerimize yönelik Eğitimci Salih UYAN tarafından "Dijital Çağda E-beveyn Olmak" isimli seminer düzenlendi.

Ekm

5-9 Ekim 2022 Tarihleri arasında Bakü Expo Merkezi'nde düzenlenen 8. Uluslararası Kitap Fuarı'nı bir grup öğrencimiz ile ziyaret ettik.

Eyl

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen ücretsiz ders kitapları öğrencilerimize teslim edilmiştir.

Eyl

Bugün, Azerbaycan'ın kutlu zaferi ve Karabağ'ın azad edilmesi ile sonuçlanan 44 günlük Vatan Muharebesi'nin başladığı gündür.

Eyl

Bakü Türk Eğitim Kurumları yöneticileri 15 Eylül'de Azerbaycan'da eğitim hayatına başlayan Beynəlxalq Maarif Məktəbini ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundular.