May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Programı T.C. Bakü Büyükelçisi Doç. Dr. Sayın Cahit BAĞCI , KKTC Bakü Büyükelçisi Sayın Ufuk TURGANER hanımefendi,Azerbaycan Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu başkanı Sayın Ehliman EMİRASLANOV ve değerli protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Nis

21 Nisan 2023 tarihinde öğretmenlerimizin alileriyle katıldığı bayramlaşmada Bakü'de bulunan birçok kurum ve kuruluşun temsilcileri de hazır bulundu.

Nis

06-17 Mart 2023 tarihleri arasında "3x3 Sınıflar Arası Basketbol Turnuvası" düzenlendi.

Bakü Eğitim Müşaviri olarak  görevlendirilen Sayın Nurullah Feyzi YAZICI okulumuzdaki görevinden ayrıldı. Ortaokul müdür yardımcılığı görevini yürüten Sayın Yüksel GÜLEK okul müdürü olarak göreve başladı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Büyükelçiliğimiz himayesinde Türk Şehitliği'nde düzenlenen törene katıldık ve akabinde okulumuzda bir program düzenledik.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle 17 Mart 2023 tarihinde okulumuzda bir program düzenlendi.

Eğitim Müşavirimiz Sayın Ali Rıza ALTUNEL'in görev süresinin sona ermesi nedeniyle okulumuzda bir tören düzenlenmiştir.

İstiklâl Marşımızın kabulünün 102. yıl dönümü münasebiyle 10 Mart 2023 tarihinde okulumuzda bir program düzenlendi.

Okulumuz mezunlarından, Kemal EMİNOĞLU VE Emine BAXŞIYEVA kariyer günleri kapsamında 12. sınıf öğrencilerimiz ile biraraya geldi.

Matematik öğretmenimiz Dilek Karakaya rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından hazırlanan matematik eğitim materyalleri ve oyunları 28 Şubat 2023 tarihinde okulumuzda sergilendi.

Şbt

Hocalı şehitlerimizi 27 Şubat 2023 tarihinde okulumuzun konferans salonunda düzenlenen program ile andık.

Şbt

Hocalı Katliamı'nın 31. yıl dönümünde, Bakü Türk Eğitim Kurumları'nın idareci, öğretmen ve velileri; Hocalı şehitleri anısına dikilen Ana Harayı Abidəsi'ne 26 Şubat 2023 tarihinde karanfiller bırakarak şehitlerimizi yad etti.

Şbt

Depremzede vatandaşlarımız için "QARDAŞ KÖMEYİ" adını verdiğimiz bir bağış kampanyası düzenliyoruz.

Şbt

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Mahmut ÖZER, 31 Ocak 2023 tarihinde okulumuzu ziyaret etti.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından ilki bu yıl gerçekleştirilen Merkezi Yurtdışından Öğrenci Kabul Sınavı (TrYÖS) yaklaşık 1700 öğrencinin katılımı ile 29 Ocak 2023 tarihinde tamamlandı.