Ağu

30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle Büyükelçiliğimiz himayesinde düzenlenen törene okulumuz idareci ve öğretmenleri ile katılım sağladık.

Ağu

Okulumuz 11-D sınıfı öğrencisi Eyüp ŞENAL ve 11-B sınıfı öğrencisi İlqar ŞİXVERDİYEV, "Dünya Robot Olimpiyatları Yarışması"nın Azerbaycan etabında finale kalmışlardır. Öğrencilerimizi tebrik eder , final etabında öğrencilerimize başarılar dileriz.

Tem

15 Temmuz hain başkaldırının sene-i devriyesinde Bakü Türk Eğitim Kurumları öğretmenleri olarak Müşavirimiz Sayın Nurullah Feyzi YAZICI ile birlikte Büyükelçiliğimizdeki törene iştirak ettik.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında okulumuz bahçesinde "Gençlik Şöleni" düzenlendi.

May

Ümummilli lider Haydar Aliyev'in 100. doğum yıl dönümü günü münasebetiyle okulumuzda bir program düzenlendi.

May

Türk Kızılayı Azerbaycan Delegasyonu Başkanı Sayın Mustafa SÜNGER, okulumuz öğrencilerine "deprem" konusunda bilgilendirme sunumu yaptı.

May

Ulu Öndər Heydər Əliyev'in doğumunun 100. yılı anısına Müşfik bölgesinde düzenlenen ağaç dikme etkinliğine "Go Green For Blue" eTwinning projesinde görev alan 10. Sınıf öğrencilerimiz, öğretmenleri ile birlikte 06 Mayıs 2023 tarihinde katıldılar.

May

"Go Green For Blue" adlı eTwinning projesinde görev alan öğretmen ve öğrencilerimize proje katılım sertifikalari 03 Mayıs 2023 tarihinde verilmistir.

May

Türk Kızılayı ve Azerbaycan Qızıl Aypara Cemiyyeti yetkilileri, okulumuz öğrencileri ile 03 Mayıs 2023 tarihinde bilgilendirme toplantısı yaptı.

May

Nəsimi rayonu üzre Ulu Öndər Heydər Əliyevin 100 illik xatirəsinə həsr olunmuş futbol turnuvası 02 Mayıs 2023 tarhinde yapılan final maçı ile sonuçlanmış olup Tahsil Nazırlığı takımı tüm maçlarını kazanarak şampiyon olmuştur.

May

Son dönemde Azerbaycan'la ilgili NTV'de yaptığı belgesellerle tanınan oyuncu, tiyatrocu ve sunucu Esra GEZGİNCİ, Eğitim Müşavirimiz Sayın Nurullah YAZICI'yı 02 Mayıs 2023 tarihinde ziyaret etti.

May

Uluslararası Mini Futbol Turnuvası'nda Ukrayna ile karşılaşan Milli Takımımıza destek olmak için 02 Mayıs 2023 tarihinde tribünde yerimizi aldık.

May

3. YÖS deneme sınavı 28 Nisan 2023 Cuma günü yapılmıştır.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Programı T.C. Bakü Büyükelçisi Doç. Dr. Sayın Cahit BAĞCI , KKTC Bakü Büyükelçisi Sayın Ufuk TURGANER hanımefendi,Azerbaycan Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu başkanı Sayın Ehliman EMİRASLANOV ve değerli protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.