Robotex Azerbaycan Avrasya Şampiyonası yarışmalarında öğrencilerimiz tarafından hazırlanan ve "girişimcilik" kategorisinde deprem sonrası arama ve kurtarma faaliyetlerinin daha etkin bir şekilde yürütülmesini sağlayacak olan projemiz, "Mavi Girişimcilik Kategorisinde" birinci olmuştur. Danışman öğretmenimiz Kenan İbrahimli'yi, öğrencilerimiz Eyüp ve Ahmet'i tebrik ederiz.

Steam Azerbaycan etkinlikleri kapsamında ev sahipliği yaptığımız "FIRST Lego League Challenge 2024" yarışmaları tamamlandı. Yarışmanin düzenlenmesinde katkısı olan kurumlara, bizlere bu heyecanı yaşatan danışman öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Büyükelçimiz Sn. Doç. Dr. Cahit Bağcı, Leyla Bağcı Hanımefendi ile birlikte Steam Azerbaycan etkinlikleri kapsamında ev sahipliği yaptığımız "FIRST LEGO League Challenge 2024" yarışmalarını ziyaret ederek, yarışmalara katilan öğrencilerle bir araya geldi. Ziyaret sırasında Eğitim Müşavirimiz Yurdagül Aydoğan, yarışmalar hakkında büyükelçimize bilgi verdi

Okul binamızın yağmur oluklarında oluşan hasarlar giderilmiş ve gerekli kısımlar yenilemiştir.

Okulumuzda26.02.2024-01.03.2024 tarihleri arasında sınıflar arası münazara yarışmaları düzenlendi.

Şbt

32 yıl önce #Hocalı da Ermeniler tarafından acımasızca katledilen kardeşlerimizi okulumuzda yaptığımız programla andık. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Anım programında görev alan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuz yöneticileri ve öğretmenleri TEKNOFEST ile ilgili bilgilendirme amaçlı çevrim içi seminere katılım sağladılar. Çevrim içi seminer, TEKNOFEST Genel Sekreteri Muhammet SAYMAZ ve Genel Müdürümüz Sayın Fethi Fahri KAYA'nın katılımlarıyla gerçekleşti.

Şbt

Kariyer Günleri buluşmalarımızın 9. konuğu Mimar Sayın Candan Naile İŞLEYEN oldu. Öğrencilerimizin çok büyük ilgi ile takip ettiği programda mimarlık mesleğini anlatan ve tecrübelerini aktaran konuğumuz, öğrencilerimizin sorularını yanıtladı. Öğrencilerimizin meslek seçim süreçlerine ve kariyer planlamalarına yaptığı bu anlamlı katkı için konuğumuza teşekkür ediyoruz.

Şbt

12. sınıf öğrencilerimize yönelik YÖS ve SAT deneme sınavları yapıldı.

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN, okulumuzu ziyaret ederek "Öğretmenler Odası Buluşmaları" kapsamında okulumuz öğretmenleri ile bir araya geldi. Sayın bakanımıza teşekkür ediyoruz.

20 YANVAR UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ 20 Ocak 1990 Tarihinde kardeş Azerbaycan'da yaşanan ve "Kara Ocak" olarak bilinen katliamda şehit olan kardeşlerimizi rahmetle anıyor, Azerbaycan'ın Milli Matem Günü'nde tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz.

5. Geleneksel Akıl ve Zeka Oyunları Haftası Ödül Töreni Bugün düzenlediğimiz ödül töreni ile coşkulu, eğlenceli ve heyecanlı bir şekilde gerçekleştirilen Geleneksel Akıl ve Zeka Oyunları Haftası'nı tamamlamanın gururunu yaşadık. Büyükelçimiz Doç. Dr. Sayın Cahit BAĞCI’nın teşrifleriyle gerçekleştirilen programa müşavirlerimiz, Büyükelçiliğimize bağlı kurum ve kuruluşların temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Okul Aile Birliği başkan ve üyeleri,öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Ödüllerini seçkin konukların elinden alan öğrencilerimiz, ara tatile büyük bir mutlulukla girdiler. Hafta boyunca gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle öğrencilerimizin yeteneklerini keşfetmelerini, analitik düşünme becerilerini geliştirmelerini, dönemin yorgunluğunu ve stresini atmalarını, birlikte yaşam becerilerini geliştirmelerini hedefledik. Bu süreçte görev alan idareci, öğretmen ve öğrencilerimize; desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Büyükelçiliğimize, Eğitim Müşavirliğimize ve Okul Aile Birliğimize teşekkür ederiz.

HEYECAN BAŞLADI! 5.Geleneksel “Akıl ve Zekâ Oyunları Haftası” 15 Ocak 2024 Pazartesi günü yapılacak olan yarışmalar ile başladı. Öğrencilerimiz dört gün boyunca satranç, mangala, sudoku, rubik küp, hedef-5, matematik, 24 karekalem, kelime bulma ve bilgi yarışmaları olmak üzere 9 farklı kategoride yarışarak haftanın heyecanını yaşayacaktır.

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışma sonucunda şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağolsun

Milli şairimiz "Mehmet Akif Ersoy'u Anma Etkinlikleri" kapsamında lise öğrencilerimiz arasında yapılan "Hitabet Yarışmasında" derece elde eden öğrencilerimizin ödülleri Okul Müdürümüz Abdullah Yılmaz tarafından verildi. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.