e-Twinning Projelerimiz

Bakü Türk Anadolu Lisesi e-twinning projeleri

Nis

"Colors of culture" e twinning projesi kapsamında Bakü Türk Anadolu Lisesinde İngilizce öğretmeni Gülşen ZENGİN başkanlığında 10.sıniflardan öğrencilerimizin katılımı ile "We are Recycling" geri dönüşüm sergisi açıldı. Serginin açılışı Eğitim Müşavirimiz Sayın Yurdagül Aydoğan ve Okul Müdürümüz Abdullah Yilmaz tarafından yapıldı. Sergide, hayatımızın her anında yer alan geri dönüşüm ürünleri ile öğrencilerde bilinç oluşturmak ve onlara yapilabilecekler konusunda ilham olmak amaçlanmıştır. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Gülşen Zengin ve dört öğrencimiz Türkiye, Litvanya, Italya, Avusturya ortaklı “Gamified Courses and Happy Atmosphere at School” adlı eTwinning projesine başladılar. Erasmus+ Projesinin yaygınlaştırılması kapsamında etwinning projesi olarak tasarlanmış projemiz, oyunlaştırmayı derslere dahil ederek, olumlu ve işbirlikçi bir atmosfer yaratarak öğrenme deneyimine dönüştürmeyi amaçlıyor. Temel hedefler arasında öğrenci katılımının arttırılması, uluslararası işbirliği yoluyla kültürler arası anlayışın teşvik edilmesi ve etkileşimli etkinlikler yoluyla becerilerin geliştirilmesi yer almaktadır. Proje aynı zamanda destekleyici bir topluluk yaratmayı, öğretmenlerin mesleki gelişimini teşvik etmeyi ve başarıları kutlamayı, katılımcılar için genel olarak zenginleştirici ve eğlenceli bir eğitim ortamına katkıda bulunmayı amaçlamaktadır. Proje sürecinde öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

İngilizce öğretmenimiz Gülşen ZENGİN rehberliğinde 6 öğrencimizin katılım sağladığı, Türkiye- Polonya ortaklı ''Language Learning Via Arts'' isimli eTwinning projesi "Avrupa Kalite Etiketi" ile ödüllendirilmiştir. Öğretmenimize ve öğrencilerimize "Avrupa Kalite Etiketi Sertifikaları" Okul Müdürümüz Abdullah Yılmaz tarafindan verilmistir. Öğretmenimiz Gülşen Zengin'i ve öğrencilerimizi tebrik ederiz

Okulumuz Tarih Öğretmeni Yusuf Uzun ve İngilizce Öğretmeni Hüseyin Nergiz danışmanlığında, 14 öğrencimiz ile katılım sağladığımız "Türk Kültür Mirası" adlı eTwinning projemiz Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir. Projede görev alan öğretmen ve öğrencilerimize belgeleri Okul Müdürümüz Abdullah Yılmaz tarafından verilmiştir. Projede görev alan öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Gülşen Zengin danışmanlığında 10. Sınıflardan 6 öğrencimiz, Gürcistan - Türkiye ortaklı "Healing My Feeling" adlı eTwinning projesine başladılar. Toplum içindeki stres faktörlerinin artmasıyla bireylerin stresle başa çıkarak kendilerine dönmelerine yardımcı olabilmek ve kendi güçlerini keşfetme konusunda farkındalık kazandırabilmek adına tasarlanan "Healing My Feeling " adli eTwinning projemizin amacı, stresle başa çıkabilmek, özgüvenli şekilde problemlere çözüm bulabilmek, başkalarına da ilham olmak ve bireysel yeteneklerimizi bir amaç doğrultusunda kullanabilmektir. Projede görev alan öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz .

Şbt

Okulumuz İngilizce Ögretmeni Gülşen Zengin danışmanlığında 10.sınıflarından 6 öğrencimiz, Romanya - Türkiye ortaklı "Colors of Culture" adlı eTwinning projesine başladılar. Proje, farklı kültürlerde kutlanan festivalleri keşfetmek ve ortak bir kültürel paylaşım oluşturmak amacıyla tasarlanmış bir projedir. Milli bilincimizi geliştirmeyi, değerlerimizi korumayı ve kültürler arası etkileşimi sağlayarak bu değerleri paylaşmayı hedeflemektedir. Öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Okulumuz Tarih Öğretmeni Yusuf UZUN ve İngilizce Ögretmeni Faruk BÜYÜKBAHÇECİ rehberliğinde yürütülen, on beş öğrencimizin katılım sagladigi "Go Green For Blue" adlı eTwinning projesi "Ulusal Kalite Etiketi" almaya hak kazanmıştır. Proje kapsamında öğrencilerimiz Türkiye'den altı, Romanya'dan iki ve Moldova'dan bir okul öğrencileri ile iklim değişikliği ve çevre sorunları kapsamında ortak çalışmalar yapmışlardır. Projede görev alan öğretmen ve öğrencilerimize "Ulusal Kalite Etiketleri" Okul Müdürümüz Abdullah YILMAZ tarafından verildi.
Projede görev alan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuz Coğrafya Öğretmeni Ayşe Yılmaz'ın öğrencilerimizle katılım sağladığı "Career Steps Future Plans" adlı Azerbaycan-Türkiye-Romanya ortaklı eTwinning projesi ve "İklimi Değil Kendini Değiştir" adlı Türkiye-Azerbaycan ortaklı eTwinning projesi "Avrupa Kalite Etiketi" almaya hak kazanmıştır. Öğretmenimiz Ayşe Yılmaz'ı ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

İngilizce öğretmenimiz Gülşen ZENGİN rehberliğinde 6 öğrencimizin katılım sağladığı, Türkiye- Polonya ortaklı ''Language Learning Via Arts'' isimli eTwinning projesi "Ulusal Kalite Etiketi" ile ödüllendirilmiştir. Öğretmenimize ve öğrencilerimize "Ulusal Kalite Etiketi Sertifikaları" okul müdürümüz Abdullah Yılmaz tarafindan verilmistir. Öğretmenimiz Gülşen Zengin'i ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

İngilizce öğretmenimiz Gülşen ZENGİN rehberliğinde 5 öğrencimizin katıldığı Türkiye- Polonya ortaklı ''Language Learning Via Arts'' isimli eTwinning projesi başlamıştır.

Nis

Kimya Öğretmenimiz Kezban ARIK rehberliğinde 8 öğrencimizin katıldığı "İki Ülke Tek Kültürle" isimli eTwinning projesi başlamıştır.

Okulumuz Tarih Öğretmeni Yusuf UZUN ve İngilizce Ögretmeni Faruk BÜYÜKBAHÇECİ, on dört öğrencimizin katılım sagladigi "Go Green For Blue" adlı eTwinning projesine başladılar.

Şbt

Azerbaycan' dan iki, Türkiye'den 10 ortaklı 'Dersler Teknoloji ile Çok Kolay' adlı eTwinning projesine İngilizce Öğretmeni Fatih Saraç rehberliğinde 10. Sınıf düzeyinde sekiz öğrencimizle başladık.

Nis

Okulumuz coğrafya öğretmeni Ayşe Yılmaz'ın kurucu olduğu "Career Steps Future Plans" adlı Azerbaycan-Türkiye-Romanya ortaklı eTwinning projemiz başlamıştır.

"İklimi Değil Kendini Değiştir" adlı Türkiye-Azerbaycan ortaklı eTwinning projemiz 27 Şubat'ta başlamıştır.