Gamified Courses and Happy Atmosphere at School Etwinning Projesi

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Gülşen Zengin ve dört öğrencimiz Türkiye, Litvanya, Italya, Avusturya ortaklı “Gamified Courses and Happy Atmosphere at School” adlı eTwinning projesine başladılar. Erasmus+ Projesinin yaygınlaştırılması kapsamında etwinning projesi olarak tasarlanmış projemiz, oyunlaştırmayı derslere dahil ederek, olumlu ve işbirlikçi bir atmosfer yaratarak öğrenme deneyimine dönüştürmeyi amaçlıyor. Temel hedefler arasında öğrenci katılımının arttırılması, uluslararası işbirliği yoluyla kültürler arası anlayışın teşvik edilmesi ve etkileşimli etkinlikler yoluyla becerilerin geliştirilmesi yer almaktadır. Proje aynı zamanda destekleyici bir topluluk yaratmayı, öğretmenlerin mesleki gelişimini teşvik etmeyi ve başarıları kutlamayı, katılımcılar için genel olarak zenginleştirici ve eğlenceli bir eğitim ortamına katkıda bulunmayı amaçlamaktadır. Proje sürecinde öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

22-03-202422-03-202422-03-202422-03-2024

Yayın: 22.03.2024 - Güncelleme: 22.03.2024 10:36 - Görüntülenme: 26