'Dersler Teknoloji ile Çok Kolay' Adlı eTwinning Projesi

Azerbaycan' dan iki, Türkiye'den 10 ortaklı 'Dersler Teknoloji ile Çok Kolay' adlı eTwinning projesine İngilizce Öğretmeni Fatih Saraç rehberliğinde 10. Sınıf düzeyinde sekiz öğrencimizle başladık.

Azerbaycan' dan iki ortaklı Türkiye'den 10 ortaklı 'Dersler Teknoloji ile Çok Kolay' adlı E Twinning projemize şubat ayında başladık.

UDS onaylı projede; Azerbaycan ve Türkiye 'de lise seviyesinde uygulanan derslerde kullanılan zor terimlerin teknolojiden yararlanılarak akılda kalmasını sağlamak temel amaçlı projemizde öğrencilerin öğrenmekte zorlandıkları terimlerin öğrenilebilir hale geldiğinde daha istekli ders çalışacakları düşünülmektedir. Proje boyunca öğrencilerimiz hem dijital yeterlilik alanında hem de öğrenmekte zorlandıkları alanlarda problem çözme yetenekleri gelişecektir. Öğrencilerimizle yapacağımız bu proje ile gerçekleştirilecek tüm aktivitelerde öğrendikleriyle hayat boyu öğrenmeyi hedeflemekteyiz.

Yayın: 27.02.2023 - Güncelleme: 27.02.2023 16:22 - Görüntülenme: 147