BAKANLIK / Y.Dışı-Azerbaycan - Azerbaycan Bakü Türk Anadolu Lisesi

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

24 Kasım Mustafa Kemal Atatürk’ün Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul ettiği gün. Bakü Türk Okulları Öğretmenler Günü Programı büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Türk Dili Edebiyatı Öğretmeni Özgen DİKMEN’in sunumuyla gerçekleşen programa öğretmenlerimiz, Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Cihan ÖZDEMİR, Türk Opera Sanatçısı Oya Ergün ve annesi katıldı. Program, Eğitim Müşavirimiz Mahmut AĞIRMAN’ın açış konuşmasıyla başladı. Okul Müdürümüz Nurullah Feyzi YAZICI, günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmasını yaptı. Sınıf Öğretmenimiz Ali KADEMLİ tarafından büyük özveriyle hazırlanan bir film izlendi. Sevdiklerinden kilometrelerce uzakta olan öğretmenlerimiz için yakınlarından gelen mesajları izlemek paha biçilmez bir hediyeydi. Ali KADEMLİ öğretmenimize teşekkür ediyoruz.
Türk Opera Sanatçısı Oya Ergün’ün sesiyle büyülediği programda, emekli öğretmen olan annesinin öğretmenlerimize seslenişi duygusal anlar yaşattı. Serkan ÜN, Fatih GÖK ve Ebru KARGI öğretmenlerimizin müzikleriyle, Talip KELEŞ öğretmenimiz sesiyle renklendirdiği günümüz, Ebru KARGI yönetimindeki okul orkestrası ve okul korosu öğrencilerinin “Okul Marşı” sunumuyla taçlandırıldı. Okul Aile Birliği tarafından hazırlanan “Öğretmenler Günü Pastası” ve ikramlarla programı sonlandırdık. Herkesin eline, emeğine, diline sağlık. Mutlu, sağlıklı, başarılı nice “Öğretmenler Günü”ne ulaşmayı diliyoruz.

12-12-201812-12-201812-12-2018

Yayın: 12.12.2018 - Güncelleme: 12.12.2018 19:35 - Görüntülenme: 589