2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 2. Sınav Takvimi

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 2. Yazılı Sınavları 22-31 Mayıs 2023 Tarihleri Arasında Yapılacaktır.

SINAVLAR İLE İLGİLİ ÖNEMLİ HATIRLATMALAR:

* Sınavlarda kelebek sistemi uygulanacaktır.

*Sınav süresi 35 dakikadır.

* Mazeretsiz olarak sınava katılmayan öğrencilerin notları e-okul sistemine "G" olarak işlenecek ve ortalamaya 0 "sıfır" olarak dahil edilecektir.

* Mazeretleri nedeniyle sınava katılamayan öğrencilerin mazeretlerini gösteren belgeyi sınavı takip eden 5(beş) iş günü  içerisinde okul idaresine teslim etmesi gerekmektedir. Bu süre içerisinde belgeyi teslim etmeyen öğrenciler telafi sınavına alınmayacaktır.

* Öğrencilerin sınava gireceği derslikler bir  ders öncesinden duyurulacaktır.  Her öğrenci duyurulan sınav salonunda sınava girmek zorundadır. Başka salonda sınava girmek isteyen öğrenciler sınava alınmayacaktır.

*Sınav başlama saatinden önce öğrenciler, sınav salonlarında hazır bulunmak zorundadır.

* Sınavı bitiren öğrencilerin sınıftan çıkmalarına izin verilmeyecektir.

Tüm öğrencilerimize sınavlarda başarılar dileriz.

SINAV TAKVİMİ:

10-05-2023