Şamaxı Astrofizika Rasathanesi´nde görevli Prof. Dr. Edalet Etai okulumuzda konferans verdi.

Bilimin ışığında projesi kapsamında Şamaxı Astrofizika Rasathanesi´nde görevli Prof. Dr. Edalet Etai okulumuza gelerek 20 Kasım tarihinde "Güneş Sisteminin Gezegenleri, Dünyada Hayat Tek midir? Mars´ta Yaşam Olabilir miydi?" konulu bir konferans gerçekleştirdi. Okulumuzun 9. sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen konferans, öğrenciler tarafından büyük bir ilgi ve merakla izlendi. Konuyu oldukça zevkli bir şekilde anlatan Edalet hocaya soru sormak için öğrenciler tabiri caizse sıraya girdiler. Birkaç öğrencinin sorusunu cevaplayan Edalet hoca, okulun çıkış zilinin çalmasıyla konferansa mecburen son vermek durumunda kaldı. Buna rağmen bazı öğrenciler, herkes dağıldıktan sonra bile gitmeyerek Edalet hocaya sorularını sordular ve kendisini bırakmadılar. Konferansın akabinde Prof. Dr. Edalet Etai´ye okulumuzun bilimsel çalışmalarına yapmış olduğu değerli katkılarından dolayı müdürümüz Nurullah FeyziYazıcı tarafından bir teşekkür plaketi takdim edildi.

14-12-201814-12-201814-12-2018

Yayın: 14.12.2018 - Güncelleme: 14.12.2018 22:08 - Görüntülenme: 445